Inmiddels is Black Friday naar Nederland overgeslagen en doet zo’n beetje elke winkel mee aan deze dag. Overal zijn de beste kortingen te krijgen. De meest uiteenlopende producten zijn voor een prikkie te krijgen. Hoe pak je Black Friday online het beste aan?

  1. Maak een lijstje

Als je van tevoren weet wat je precies wil kopen, kun je dat op de dag zelf gemakkelijk opzoeken en hoef je niet bang te zijn dat je dingen vergeet.

  • Vul je mandje alvast

Als je zeker weet dat bepaalde producten afgeprijsd gaan worden, kun je ze alvast in je mandje stoppen. Zo hoef je die op het moment zelf niet te zoeken en heb je meer tijd voor andere dingen.

  • Focus je op een product en niet op een winkel

Sommige winkels geven meer korting dan andere. Als je dan toch al bezig bent, wil je ook meteen alles eruit halen. Zoek dus naar de winkel die de meeste korting geeft.

  • Wees streng

Tien procent korting lijkt misschien heel veel, maar op een ander moment is het misschien wel voor nog minder te krijgen. Zeker als je het product niet per se nodig hebt, kun je het beter laten liggen.

  • Wees op tijd

Producten gaan op Black Friday erg hard en zeker als ze flink afgeprijsd zijn. Besluit dus niet om aan het eind van de dag nog te kijken wat je wil kopen, de kans is groot dat de beste deals dan al uitverkocht zijn. Het beste kun je in de ochtend al shoppen.