Heb je je wel eens afgevraagd of er bepaalde periodes zijn waarin je het best kan shoppen? Die zijn er zeker! Afhankelijk van wat je koopt, zijn er momenten waarop de producten massaal in de uitverkoop raken. Wie wil dat nou niet?

Van plan om een nieuwe auto te kopen? Wacht nog even tot augustus. Als de zomer aan zijn eind komt wordt er plaats gemaakt voor de nieuwste auto’s. De ‘oude’ modellen zijn dan vaak aan te schaffen voor een lager prijsje. Ideaal!

Augustus is ook de maand om een nieuwe laptop aan te schaffen. Met alle back-to-school korting bespaar je flink op zo’n grote aankoop. Ook het perfecte moment om accessoires voor de laptop te kopen, mappen, boekjes enzovoort.

Ben je toe aan een nieuwe koffer of reistas? Wacht nog even geduldig tot het weer maart is. Winkels maken zich dan klaar voor de zomer en het reisseizoen. De nieuwste koffers en tassen worden aangeboden en de vorige collectie wordt lekker afgeprijsd.

Op zoek naar een fitnessapparaat als een fietsje, gewicht of loopband? Schaf die aan tussen Kerst en nieuwjaar. Door alle goede voornemens die voor het nieuwe jaar gesteld worden, kun je flink besparen op al die fitnessapparatuur.